UCTC UPM perkenal fertigasi, beri pendedahan amali kepada murid sekolah - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) telah menganjurkan latihan asas penanaman fertigasi secara amali melibatkan 44 murid dan guru dari Sekolah Kebangsaan (SK) Aman Jaya, Kedah, baru-baru ini.