16 warga UPM raih Anugerah Visibiliti Media UPM 2024, platform strategik ketengah pakar universiti - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Mei – Seramai 16 warga Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Visibiliti Media UPM 2024 sempena Majlis Promosi UPM Bersama Media 2025 yang menjadi platform strategik ubagi menyerlahkan kepakaran pensyarah universiti kepada umum.