UPM terima geran RM575,000 11 Projek Pemerkasaan Komuniti UniMADANI - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 9 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima geran sebanyak RM575,000 bagi melaksanakan 11 projek pemerkasaan komuniti di seluruh negara melalui Program Pendayaan Komuniti Universiti Awam (Komuniti@UniMADANI) oleh Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT).