Majlis Promosi UPM Bersama Media 2025, platform perkukuh hubungan strategik bersama media - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Promosi UPM Bersama Media 2025 sebagai usaha memperkukuhkan hubungan strategik antara universiti dan pihak media.