Kerjasama UPM dan Aniware tingkat kecekapan diagnosis haiwan dengan teknologi AI - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 6 Mei – Fakulti Veterinar (FP), Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai kerjasama strategik dengan syarikat teknologi perubatan veterinar, Aniware Limited, dalam usaha memperkasakan rawatan haiwan melalui teknologi pengimejan kecerdasan buatan (AI).