Program Jejak Gelandangan Semarak Jiwa Sukarelawan Mahasiswa UPM, pupuk semangat sukarelawan di kalangan mahasiswa - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 7 Mei – Seramai 50 mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) turun padang menyantuni komuniti gelandangan sekitar ibu kota menerusi program Jejak Gelandangan: Cakna Universiti, Bakti Insani baru-baru ini, sebagai usaha memupuk semangat kesukarelawanan di kalangan mahasiswa.