MPP UPM wakili negara ke ISLMS2025 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Mei – Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengharumkan nama universiti dan negara apabila berjaya mewakili Malaysia dalam The 3rd International Student Leaders Meeting on Sustainability 2025 (ISLMS2025) yang berlangsung di University of Szeged, Hungary, baru-baru ini.