UPM sokong Malaysia sebagai hos AFPPD ke arah penuaan sihat - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Serdang, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing®️) UPM menerima kunjungan delegasi Sekretariat Forum Ahli Parlimen Negara Asia Mengenai Populasi dan Pembangunan (AFPPD) dalam usaha memperkukuh kerjasama serantau berkaitan isu penduduk dan pembangunan mampan.