Tiga pendekatan hadapi cabaran Pelan Strategik - NC - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 12 April- Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menggunakan tiga pendekatan bagi menghadapi cabaran pelaksanaan Pelan Strategik 2011-2013 UPM.