Berita Harian: UPM anjur persidangan antarabangsa 23 April - Berita Harian , (2003)
Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Persidangan Antarabangsa Bahasa, Satera dan Budaya ketiga di Sunway Resort Hotel, Petaling Jaya, pada 23 hingga 25 April depan.