UPM anjur konferensi komunikasi - Berita Harian , (2003)
Mahasiswa Program Eksekutif Bacelor Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan E-Two Communication akan menganjurkan Konferentasi Komunikasi Peringkat Kebangsaan di Dewan Zaa'ba, FBMK, kampus induk universiti itu di Serdang, pada 11 dan 12 Ogos ini.