UPM anjur Program Kerohanian Bina Insan MADANI 2025, perkukuh nilai kerohanian pelajar dan komuniti - Universiti Putra Malaysia (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
BINTULU, 30 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi kerjasama antara Kolej Dua Belas, UPM Serdang dan Kolej Sri Rajang, UPM Kampus Bintulu, telah menganjurkan Program Kerohanian Bina Insan MADANI Fasa I baru-baru ini, bagi memperkukuh nilai kerohanian dalam kalangan pelajar serta komuniti setempat.