UPM anjur BioChallenge 8.0, beri pendedahan inovasi dalam bidang Biologi - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 30 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Biologi, Fakulti Sains telah mengadakan program Bio Challenge 8.0 2025 bagi menarik minat mereka terhadap bidang Biologi dengan pendekatan interaktif, baru-baru ini.