UPM anjur Pertandingan Seni dan Sains 2025, tingkat kesedaran sisa plastik terhadap alam sekitar di kalangan pelajar - Universiti Putra Malaysia (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
PERAK, 29 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Kesihatan Persekitaran dan Pekerjaan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan telah menganjurkan Pertandingan Seni dan Sains 2025 sempena Hari Bumi 2025 bagi meningkatkan kesedaran mengenai pengurangan sisa plastik.