K10 UPSKILLS! 4.0: persiapkan pelajar UPM hadapi dunia kerjaya - Universiti Putra Malaysia (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kolej Sepuluh (K10) menganjurkan program K10 UPSKILLS! 4.0 bagi memperkasa pelajar melalui lima modul utama meliputi bidang teknologi, komunikasi, reka bentuk kreatif, dan pembangunan kerjaya.