UPM sertai pameran reruai Ekspo My Food 2025, beri pendedahan inovasi ‘Slow Food’ - Universiti Putra Malaysia (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai pameran reruai Ekspo My Food 2025 yang berlangsung baru-baru ini di Kuala Lumpur Covention Centre (KLCC) yang telah disempurnakan oleh Ketua Setiausaha, Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan (KPKM), Datuk Seri Isham Ishak.