Majlis Sambutan Mega Raya Aidilfitri UPM 2025 meriah, eratkan perpaduan warga kampus - Juferi, Noor Eszereen (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 24 April – Majlis Sambutan Mega Raya Aidilfitri 2025 anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) berlangsung meriah di seluruh kampus, menjadi medan memperkukuh silaturahim dan perpaduan dalam kalangan warganya hari ini.