UPM lancar pusat satelit China di Malaysia - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 21 April- Universiti Putra Malaysia (UPM), melalui Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE), dengan kerjasama Pingtan Institute of Xiamen University (XMUPT) merasmikan pusat satelit kampus itu di UPM yang dikenali sebagai UPM-XMUPT Malaysia Super Satellite Centre (MSSC) baru-baru ini.