UPM anjur Program Kerohanian Bina Insan Madani 2025, platform tingkat sahsiah dan kerohanian pelajar - Juferi, Noor Eszereen (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 12 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kolej 12 dan Kolej Sri Rajang menganjurkan Program Kerohanian Bina Insan MADANI 2025 Fasa II bagi platform meningkatkan sahsiah dan kerohanian pelajar masa kini.