Malaysia sebagai pemain utama industri semikonduktor rantau ASEAN - Juferi, Noor Eszereen (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 11 April - Pada Mac lalu, Perdana Menteri menyatakan bahawa pembangunan industri semikonduktor kini menjadi keutamaan negara. Kenyataan itu disampaikan beliau dalam Ucaptama Majlis Pelancaran Perkongsian Strategik dalam Industri Semikonduktor.