CATS? menggegar UPM selepas enam tahun - Universiti Putra Malaysia (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 10 April – Pementasan muzikal CATS? oleh pelajar kursus Play Production and Performance Techniques (BBL4401), Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), berjaya mencuri tumpuan apabila dipentaskan di Panggung Percubaan UPM, baru-baru ini.