UPM, Perdana University jalin kerjasama strategik perkukuh pendidikan dan penyelidikan bidang perubatan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 10 April - Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM), jalin Memorandum Persefahaman (MoU) bagi memperkukuhkan pendidikan dan penyelidikan bidang perubatan, semalam.