UPM, MiDAS kukuhkan jaringan strategik - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
SERDANG, 8 April – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah, menerima kunjungan hormat Ketua Eksekutif Malaysian Institute of Defence and Security (MiDAS), Leftenan Jeneral Dato’ Seri Haji Muhammad Huzaimi Sabri, di Bangunan Canselori Putra bagi membincangkan kerjasama strategik dalam bidang keselamatan siber dan kecerdasan buatan (AI).