Inspem-UPM terawal tumpu kajian entomatematik - Utusan Malaysia (2008)
Serdang: Institut Penyelidikan Matematik Universiti Putra Malysia (Inspem-UPM) telah menganjurkan Seminar Entomatematik Asia Tenggara 2008 di sini baru-baru ini untuk menghebah dan mengetengahkan hasil penemuan penyelidikan entomatematik.