UPM lancar kempen jujur kepada ilmu - Berita Harian (2003)
Universiti Putra Malaysia(UPM) melancarkan Kempen Jujur Kepada Ilmu bagi mewujudkan kesedaran dikalangan pelajarnya mengenai kepentingan menjaga disiplin dan ketertiban sewaktu menduduki peperiksaan, kelmarin.