20,000 kunjungi karnival di UPM - Berita Harian , (2007)
Hampir 20,000 pengunjung terdiri daripada graduan, mahasiswa institusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta (IPTS) membanjiri Karnival Kerjaya Kebangsaan 2007 yang berlangsung di Dewan Besar, Universiti Putra Malysia (UPM) semalam.