SARS: UPM diarah tangguh persidangan antarabangsa - Berita Harian, Khairina Yasin (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menangguhkan Persidangan Antarabangsa Bahasa, Sastera dan Budaya (MICOLLAC 2003) kali ketiga, yang dijadualkan berlangsung selama tiga hari, mulai esok.