Majlis kenang jasa kakitangan UPM penuh sayu - Harian Metro, (2003)
Kemantapan dan kejayaan sesebuah organisasi itu bergantung kepada komitmen serta kesungguhan ditunjukkan kakitangannya dalam memastikan objektif yang dirancang tercapai.