Karnival kerjaya UPM meriah - Utusan Malaysia, Qamarul Munirah Said (2008)
Melihat realiti kehidupan pada hari ini, untuk mendapatkan sesuatu pekerjaan khususnya bagi graduan yang baru sahaja menamatkan pelajaran mereka bukanlah sesuatu yang mudah.