Ahmad Tajuddin, Norjannah atlet terbaik UPM ke-28 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 18 Mac – Seperti diduga, pemain hoki negara, Tengku Ahmad Tajuddin Tengku Abdul Jalil dan jaguh olahraga Norjannah Hafiszah Jamaludin dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) 2010 pada Anugerah Sukan UPM ke-28 di sini. Tengku Ahmad Tajuddin dan Norjannah Hafiszah menerima anugerah tertinggi sukan dan hadiah wang tunai RM1,000 serta trofi daripada Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof. Ir. Dr. Mohd. Salleh Jaafar. Ahmad Tajuddin yang bersama membantu skuad hoki kebangsaan menggondol perak pada Sukan Asia 2010 di Guangzhou bersyukur meraih anugerah itu yang menjadikan beliau pemain hoki kedua selepas Mohd. Sukri Abdul Mutalib menerima anugerah yang sama pada 2007.