Prof. Dr. Ahmad Ismail presiden PPAUPM baru - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 28 Mac – Profesor Jabatan Biologi Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Ahmad Ismail dilantik sebagai presiden Persatuan Pegawai Akademik Universiti Putra Malaysia (PPAUPM) berkuatkuasa 3 Mac 2001 yang lalu.