UPM dipilih sebagai Peneraju Pusat Penyelidikan Aeroangkasa bertaraf dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
CYBERJAYA, 31 Mac – Bertempat di ibu pejabat MIGHT (Malaysian Industry-Government Group for High Technology), Datuk Rosdi Mahmud yang merupakan CEO CTRM Sdn Bhd, yang juga merupakan Executive Director Aerospace Malaysia Innovation Centre (AMIC) telah mengisytiharkan bahawa UPM telah dipilih sebagai LEAD UNIVERSITY bagi AMIC.