Tekad dan minat dalam pertanian yang menjadi rezeki di UPM - Firdaus Kardi - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Mac – Di sebalik 34 tahun khidmatnya sebagai Penolong Pegawai Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Firdaus Kardi, 60, beliau tidak menjangkakan minat dan tekadnya dalam bidang pertanian membawa tuah untuk berkhidmat di universiti ini.