UPM bantu perkasa pendidikan komuniti suku Bateq - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kolej Sepuluh dengan sokongan Yayasan Food Bank Malaysia (YFBM) telah melaksanakan Program Santuni Warisan @ Literasi Kelas Rimba Bateq (KRB) dengan menyantuni masyarakat Orang Asli suku Bateq di Pahang, baru- baru ini.