Putra Bakti: huluran kasih sempena Aidilfitri - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Mac – Sempena keberkatan Ramadan dan bagi menyambut Syawal yang bakal tiba, Putra Bakti menganjurkan program Bakul Syawal 2025 di Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM). Seramai 30 penerima, terdiri daripada staf UPM, menerima sumbangan Bakul Syawal yang merupakan bahan mentah seperti beras, tepung, gula, susu, biskut dan rendang beku bagi meringankan beban mereka menjelang Aidilfitri.