Hari bersama pelanggan UPM esok - Berita Harian (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan Hari Bersama Pelanggan di bangunan Pentadbiran kampus induknya di Serdang, mulai jam 9 pagi hingga 12 tengah hari Sabtu ini.