Inisiatif Program Towards Zero Food Waste UPMKB berjaya kurangkan lebih 500kg sisa makanan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BINTULU, 25 Mac – Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) dengan kerjasama Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) berjaya mengurangkan lebih 500 kilogram sisa makanan di Bazaar Ramadan BDA, Esplanade Bintulu menerusi inisiatif 'Towards Zero Food Waste in Bintulu'.