UPM, Aquaria KLCC komited perkukuh penyelidikan dan pendidikan marin - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 25 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Aquaria KLCC memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) bagi menyatakan komitmen dalam bidang penyelidikan dan pendidikan marin, sekali gus memperlihatkan usaha bersama memelihara kelestarian biodiversiti akuatik negara.