SEBA 2.0 perkukuh jalinan alumni, perkasa peranan industri - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 24 Mac –100 peserta menyertai Program Sejam Bersama Alumni (SEBA) 2.0, anjuran Persatuan Alumni UPM, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), dan Pusat Perhubungan Alumni UPM sempena Majlis Iftar Alumni UPM, yang bertujuan memperkukuh jaringan alumni universiti.