Tuanku Canselor UPM serah sumbangan Aidilfitri kepada pelajar dan staf asnaf UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 19 Mac - Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah, berkenan menyampaikan sumbangan Aidilfitri kepada 45 penerima terdiri daripada anak yatim, muallaf, Orang Kurang Upaya (OKU) dan asnaf pelajar dan staf UPM.