Program "Jangan Skip Sahur' raikan petugas barisan hadapan UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 14 Mac- Universiti Putra Malaysia melalui Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Infak (WAZAN) bersama Kesatuan Kakitangan Am (KEPERTAMA) menjalankan program ‘Jangan Skip Sahur' dengan menyumbang pek makanan bersahur bagi menghargai staff yang bertugas pada syif malam untuk kesejahteraan masyarakat dan warga Universiti Putra Malaysia (UPM).