UPM semarakkan Ramadan dengan Program Bubur Lambuk untuk masyarakat - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM) dengan kerjasama Persatuan Pentadbir UPM (PPUPM) dan Mamee Double Decker telah menjalankan tanggungjawab sosial korporat bubur lambuk bagi menyemarakkan semangat Ramadan sesama masyarakat, semalam.