Pengarah PSP UPM terima Anugerah AUTM Volunteer Service Award 2025 - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Mac - Pengarah Putra Science Park (PSP), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Samsilah Roslan dipilih sebagai penerima anugerah AUTM Volunteer Service Award 2025, baru-baru ini.