Makan dalam talam, tarikan berbuka di masjid UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 6 Mac- Pusat Islam, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyediakan juadah berbuka puasa kepada lebih 800 orang jemaah pada setiap hari Rabu sepanjang bulan Ramadan ini.