UPM, TM One bangunkan AgroSTEM@Putra perkasa pertanian digital - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 6 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Pertanian telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bersama TM One untuk memajukan pertanian lestari, keselamatan makanan dan persediaan kerjaya bagi generasi masa depan, baru-baru ini.