UPM fokus dalam mengukuhkan kesedaran alam sekitar dan pendidikan STEM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kolej Tan Sri Aishah Ghani (KTAG) telah mengadakan program Salam Desa Pulau Tuba Siri 2 dan Salam PUTRA Pontian Siri 3 baru-baru ini, bagi meningkatkan kesedaran tentang pendidikan STEM dan kelestarian alam sekitar.