ITAFoS UPM kaji substrat untuk BSFL, sokong pembangunan industri poltri - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Black Soldier Fly Larvae (BSFL) atau larva lalat tentera hitam kini semakin popular sebagai sumber makanan alternatif untuk ternakan, terutamanya dalam industri ayam (poultry).