Peniaga gerai lumayan - Harian Metro, (2007)
SERDANG; Setiap kali tiba musim konvokesyen, peniaga pastinya antara yang menjadi tumpuan pengunjung apabila berlumba-lumba menawarkan barangan pada harga menarik di samping menjana keuntungan berlipat ganda di tapak pesta.