UPM anjur Seminar Strategi Komunikasi 9 September - Berita Harian , (2004)
KUALA LUMPUR: Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan seminar bertajuk Strategi Komunikasi dan Cabaran Masa Kini pada 9 September ini.