UPM pacu strategi jadi IPT penyelidikan terbaik - Berita Harian , (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus memacu perancangan dan strategi terbaik ke arah mentraformasikan universiti itu menjadi institusi penyelidikan terkemuka di rantau ini.